Konfirmation

For at blive konfirmeret skal du følge undervisningen. Her skal du blandt andet høre om kirke og kristendom. Om hvad det betyder at tro på Gud. Om hvad det er, der er så interessant ved Jesus, så vi stadig taler meget om ham, selvom det er 2000 år siden, han gik her på jorden. Om mange af de store spørgsmål: Kan man både tro på evolutionsteorien og Bibelen? Hvad sker der efter døden? Hvad er godt og ondt? I løbet af den tid, du går til præst, skal du også gå i kirke om søndagen.

For at blive konfirmeret skal man følge undervisningen. Her skal man blandt andet høre: Om kirke og kristendom. Om hvad det betyder at tro på Gud. Om hvad det er, der er så interessant ved Jesus, så vi stadig taler meget om ham, selvom det er 2000 år siden, han gik her på jorden. Om mange af de store spørgsmål: kan man både tro på evolutionsteorien og Bibelen? Hvad sker der efter døden? Hvad er godt og ondt?

I løbet af den tid, man går til præst, skal man også gå i kirke om søndagen. Konfirmationsforberedelsen foregår i konfirmandstuen ved Udby Kirke.

Er du ikke døbt, men vil alligevel gerne konfirmeres, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Så skal du døbes inden din konfirmation. 

Den faste konfirmationsdag for holdet bliver i fremtiden Kristi Himmelfarts dag og 6. søndag efter påske. Dertil kan der være undtagelser, hvis ikke man kan få det til at gå op med familien. Man kan i givet fald aftale en søndag mellem påske og pinse med mig. Men jeg anbefaler, at man lader sig konfirmere sammen med holdet, da det ikke er den samme oplevelse at blive konfirmeret alene.

Konfirmationsdatoer for 2025 er:

Kristi himmelfartsdag: Torsdag den 29. maj i Hørby og Udby kirker
Sjette søndag efter påske: Søndag den 1. juni i Hagested Kirke

Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Kontakt sognepræst Mikkel Vale (miva@km.dk eller 30519943), hvis du har spørgsmål om konfirmation.