Konfirmation

For at blive konfirmeret skal du følge undervisningen. Her skal du blandt andet høre om kirke og kristendom. Om hvad det betyder at tro på Gud. Om hvad det er, der er så interessant ved Jesus, så vi stadig taler meget om ham, selvom det er 2000 år siden, han gik her på jorden. Om mange af de store spørgsmål: Kan man både tro på evolutionsteorien og Bibelen? Hvad sker der efter døden? Hvad er godt og ondt? I løbet af den tid, du går til præst, skal du også gå i kirke om søndagen.

For at blive konfirmeret skal man følge undervisningen. Her skal man blandt andet høre: Om kirke og kristendom. Om hvad det betyder at tro på Gud. Om hvad det er, der er så interessant ved Jesus, så vi stadig taler meget om ham, selvom det er 2000 år siden, han gik her på jorden. Om mange af de store spørgsmål: kan man både tro på evolutionsteorien og Bibelen? Hvad sker der efter døden? Hvad er godt og ondt?

I løbet af den tid, man går til præst, skal man også gå i kirke om søndagen. Konfirmationsforberedelsen foregår i konfirmandstuen ved Udby Kirke.

Er du ikke døbt, men vil alligevel gerne konfirmeres, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Så skal du døbes inden din konfirmation. 

Konfirmationsdatoer for 2024 er 3. søndag efter påske den 21. april (Hagested) og Kristi himmelfartsdag torsdag den 9. maj (Hørby og Udby). Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Kontakt sognepræst Mikkel Vale (miva@km.dk eller 30519943), hvis du har spørgsmål om konfirmation.