Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Pusterummet i Udby Kirke

Dato
Søndag d. 29. januar 2023, kl. 16:00
Sted
Udby Kirke, Udby Kirkevej 2, 4300 Holbæk
Medvirkende
Mikkel Vale

Det begynder med et stykke musik. Derefter beder kirkesangeren en bøn, og der følger en kort introduktion af gudstjenestens tema.

Derefter følger et par salmer, en bibellæsning og en kort refleksion, der leder på op til en stund på omtrent 10 minutter uden ord. Vi sidder ikke i fuldstændig stilhed, der vil være musik. 

Nogle vil være fortrolige med den form for meditativ pause og kan benytte sig af vejrtrækningen, af frisætning af tankestrømme, afspænding af muskler og følelsen af at være grundfæstet i jorden. Andre vil sætte pris på en tiltrængt pause, hvor man kan vende sit liv, sine sorger og bekymringer med Vorherre. 

Endnu andre kan simpelthen bare have glæde af at sidde sammen med andre, uden at der er forventninger til én, og uden at der er ord, man skal tage stilling til.

Efter den meditative stund er der bønner. Har man en bekymring, en sag eller en person, man gerne vil have bedt for, kan man inden gudstjenesten henvende sig til præsten. Sige det til ham eller aflevere et stykke papir.

Derefter kan der være nadver eller lystænding.

Til sidst er der et par stille meditative sange.